Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo, příspěvková organizace,
Jana Palacha 956/8, 669 33 Znojmo

Střední zdravotnická škola
a vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo, příspěvková organizace,

Jana Palacha 956/8, 669 33 Znojmo

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo,
příspěvková organizace
Jana Palacha 956/8, 669 33 Znojmo

Školní kolo psychologické olympiády 2018

Dne 16. 2. 2018 se na škole uskutečnil 13. ročník psychologické olympiády, tentokrát na téma: "Kam kráčíme". Z třídních kol byly vybrány nejlepší práce a do školního kola postoupilo celkem 9 prací žáků a žákyň 2. a 3. ročníku oboru Zdravotnický asistent. I když se jednalo o soutěž s psychologickou problematikou, uměli ji žáci i žákyně propojit do různých oblastí a jejich kroky (viz téma) kráčely jednak do zdravotnictví, psychologie, ekonomiky, sociologie, dokonce i k tématu týrání zvířat.
Celé letošní klání bylo srdečné, soutěž probíhala v příjemném prostředí, které připravila porota vesměs z řad vyučujících napříč předměty, ale i samotní soutěžící svým přístupem, připraveností a kultivovaností přispěli k nevšednosti školní akce.
Porota měla nelehkou úlohu, protože vyhodnotit tu nejlepší práci bylo celkem obtížné. Každá práce, i přes své specifické zaměření, odrážela různé motivace pro to či ono zpracování, navíc se od porotců čekalo, že svým komentářem doporučí její další směřování.
Konečné výsledky jsou tedy takové: na 1. místě se umístil Kamil Heryán z 3. B, na 2. místě Michaela Koblihová z 3. A a na 3. místě Jan Kuna z 3. B. Tito žáci nás budou dne 14. 3. 2018 reprezentovat v krajském kole, které se uskuteční v Kyjově. Přejeme jim mnoho úspěchů!