Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo, příspěvková organizace,
Jana Palacha 956/8, 669 33 Znojmo

Střední zdravotnická škola
a vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo, příspěvková organizace,

Jana Palacha 956/8, 669 33 Znojmo

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo,
příspěvková organizace
Jana Palacha 956/8, 669 33 Znojmo

Proběhl první Den otevřených dveří

Ve čtvrtek 9. listopadu 2023 proběhl na naší škole Den otevřených dveří. Škola tak tradičně nabídla své prostory k nahlédnutí zájemcům o zdravotnické povolání, ale také rodičům a ostatní veřejnosti. Nejvíce pozornosti si u nás zasluhují odborné učebny, které se svým vybavením výrazně odlišují od základních a jiných středních škol. Rádi prezentujeme zejména učebny pro výuku ošetřovatelství, první pomoci či somatologie.

Prohlédnout si návštěvníci také mohli učebnu s nabídkou odborné literatury z knihovny naší školy a retro učebnu s pomůckami, které se používaly v historii ošetřovatelských postupů. Návštěvníci, většinou žáci 2. stupně základních škol, si mohli projít celou budovu a ve vybraných prostorách vyzkoušet tematické aktivity týkající se výuky středoškolského oboru Praktická sestra. Věříme, že akce měla úspěch a oslovila zejména zájemce o vzdělávání na naší škole. Podíleli se na ní pedagogové naší školy a také žáci tříd 2. B v roli asistentů a žáci 3. B v roli průvodců. Všem zúčastněným patří poděkování za pomoc škole při její prezentaci!

Nyní jednáme o dalším dnu otevřených dveří, který by měl proběhnout v lednu 2024 (budeme informovat zde), dále pro vážné zájemce o vzdělávání u nás připravujeme akci Jeden den žákem zdravky (18. 1. 2024) a dále nabízíme individuální prohlídky školy po předchozí dohodě (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).